Prenumeration och hemleverans av grönsakskassar

- Beställning öppen för 2024

Även i år finns det möjlighet att beställa prenumeration av nyskördade och ekologiska grönsaker, odlade nära dig! Välj mellan att få dem levererade hem eller att själv hämta dem hos mig.

Prenumerationen i år ser ut som förra året (2023) - Totalt 14 veckor med start vecka 33 och avslut vecka 46.

Lilla kassen = Innehåller 6-8 olika sorters grönsaker.

Stora kassen = Innehåller 8-11 olika sorters grönsaker.

Vem kan beställa?

Du som bor eller på annat sätt kan ta emot din leverans på en fast adress i centrala delarna av Ockelbo, Sandviken, Gävle och Hamrånge kan beställa prenumeration. Det går också bra att hämta din kasse på min gård.

Hur mycket kostar det?

Lilla kassen kostar 260 kr/st

Stora kassen kostar 330kr/st

Leverans kostar 70 kr/gång 

Om ni är minst 5 st (5 kassar) och kommer överens om ett gemensamt utlämningsställe sker leveranserna av kassar fraktfritt till den platsen. Du som ordnar ett utlämningsställe och sköter kontakten kring leverans med dina medprenumeranter får 2 st kassar gratis!!

Alla priser är inklusive moms.

Hur sker betalning?

Betalning sker vid två tillfällen mot faktura. Varje faktura omfattar 7 st kassar - en i slutet av augusti och i en i slutet av oktober.

Du kan välja mellan att faktura skickas:

  • som pdf-fil till din e-postadress - ingen faktureringsavgift (fakturan kan ibland hamna i skräpposten så håll gärna koll där)
  • brevfaktura - faktureringsavgift tillkommer med 25 kr. 

Hur sker leverans och frakt?

Kassarna levereras en gång per vecka. Ett mera detaljerat körschema kommer att presenteras när antalet prenumeranter är fastställt

Vid leverans ställer jag varorna på den plats du angett vid beställningen.

Det går också att hämta kassarna på min gård. 

Om ni är minst 5 st (5 kassar) och kommer överens om ett gemensamt utlämningsställe sker leveranserna av kassar fraktfritt till den platsen. Vid färre kassar till spridda adresser tillkommer frakt om 70 kr per leverans.

Beställning

Sker genom formuläret här bredvid.

Reklamationer

Om jag av någon anledning inte kan leverera din kasse så återbetalar jag pengarna till ditt bankkonto. Eventuella dåliga varor ska reklameras omgående. Jag kan tyvärr inte ta ansvar för varor som kan komma att förstöras om de får stå utan kylförvaring längre tid än samma dag som leveransen sker. Du reklamerar genom att skicka ett mail till adressen info@bolegronsaker.se eller ringa mig på telefon 073-0356909. Vid reklamation kompenseras bortfallet av varor vid nästa leverans.

Kassar

Beställning av prenumeration grönsakskasse

Kom ihåg att läsa igenom hur prenumerationen fungerar till vänster om formuläret innan du beställer.

Ditt meddelande har skickats
Ett fel uppstod, meddelandet skickades inte.